Aire (Espai de Creació), primer patrocinador del C.B. Santa Perpètua

La setmana passada es va signar l’acord de patrocini per la present temporada entre el Club Bàsquet Santa Perpètua i Aire, Espai de Creació, el qual estarà vigent durant tota aquesta temporada i es converteix en el primer acord signat pel Club en la nova campanya de captació de patrocinadors engegada durant aquesta campanya.

Aire, Espai de Creació es troba situat al nostre municipi, al carrer Marià Fortuny, 2 i és un centre que es dedica a donar classes de Pilates, abdominals hipopressius, classes per embarassades i postpart, entrenaments personals. Si voleu ampliar informació sobre els serveis que ofereixen, ho podeu fer al seu web http://airecreacio.blogspot.com.

La Junta Directiva ha engegat aquesta temporada una campanya de captació de patrocinadors, amb l’objectiu de col.laborar amb el negoci local per ajudar a donar-los més visibilitat i a la vegada poder augmentar els ingressos del Club per poder afrontar els plans de millora previstos en les properes temporades. Aquest pla de patrocini es troba disponible al nostre web (Pla de Patrocini) i està obert a tot tipus de patrocini, des de 100 €/temporada fins al patrocini de tot el Club. A més, els jugadors/pares/mares que aportin patrocinadors al Club, disposen de descomptes a les quotes, podent arribar a jugar tota la temporada gratuïtament, en funció del model de patrocini aportat.

 

 

Comparteix la notícia ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.