I Jornades de Tecnificació C.B. Santa Perpètua 2018

El Club de Bàsquet Santa Perpètua organitza aquest mes de juliol, del 2 al 27, les primeres Jornades de Tecnificació, desprès de la gran acollida que va tenir l’estiu passat les sessions de tecnificació que es van dur a terme a les nostres instalacions a càrrec de Toni Sàez i amb les quals el Club va col.laborar.

Per aquesta primera edició comptem amb la col.laboració d’entrenadors de reconegut prestigi al nostre bàsquet territorial: Josep Miquel Bossacoma (Entrenador Nacional/Campió Copa Catalunya), Oscar Cervantes (Jugador ACB 1998-97/Campió Concurs Triples ACB 1991), Toni Sáez (Campió España Junior/ Campió Catalunya Mini, Junior, Infantil, Campió mini Copa Liga DIA i Entrenador formatiu Snatt’s Femení Sant Adrià), Raul Galobardes (Entrenador Nacional/Entrenador formatiu Escola Marc Gasol Girona, Formador FCBQ), Àngel López (Entrenador Sènior CB Granollers), Marc Galobardes (Entrenador Sènior Masculí CB Santa Perpètua) i Rubén Lama (Entrenador Sènior Femení CB Santa Perpètua).

Les sessions s’impartiran a les instalacions municipals del nostre poble, en horari de 19 a 21 hores, dilluns, dimecres i divendres i estan obertes a tot tipus de públic. A més, els jugadors del nostre Club gaudiran d’un descompte especial sobre el preu de cada sessió.

Amb aquestes primeres Jornades de Tecnificació, el Club continua amb la seva aposta de fomentar i millorar la pràctica del nostre esport dintre del nostre poble i la nostra comarca.

Podeu consultar els horaris i les sessions al següent gràfic.

Comparteix la notícia ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.