CBSP (Cadet Masculí Negre) 59 – 49 CB Lliçà de Vall

El passat dissabte el cadet masculí negre jugava un partit important contra  els líders, el CB Lliçà de Vall.

El primer període va ser molt ajustat amb molt bona defensa tant del Lliçà com per part nostra. En atac vam fer moltes jugades que es van convertir en punts, però vam perdre algunes pilotes que el rival va aprofitar per augmentar el seu marcador particular. Per això el primer període va acabar amb un resultat d’11-15.

El segon període els nostres nois van defensar molt bé, agafant rebots i recuperant moltes pilotes. D’aquesta manera, el segon parcial va ser de 21-12, arribant a la mitja part amb un resultat de 32 a 27.

Durant el tercer període es va repetir la mateixa dinàmica que en el parcial anterior,seguint defensant amb molta intensitat i elaborant moltes jugades en atac. Vam guanyar aquest tercer període amb un 14-6 (46-33). 

A l’últim període el rival va poder aprofitar alguns desencerts nostres, per finalitzar contraatacs molt rellevants per reduir la diferència. Així, de tenir una distància de 13 punts a l’inici del quart, els rivals es van situar a tan sols 4 punts abaix. Un temps mort ens va permetre relaxar-nos i tornar a centrar-nos per seguir amb el ritme que portàvem des del principi. Va tornar la bona defensa i, tot i que tres dels nostres jugadors van ser expulsats, tots vam seguir lluitant fins al final d’un partit molt treballat.

No vam abaixar els braços en cap moment, la intensitat defensiva va ser molt elevada i vam tenir prou encert en atac. Tots aquests factors van fer que, davant del líder, poguéssim endur-nos el partit amb un resultat final de 59 a 49. Hem de seguir en aquesta dinàmica!

Força nois!!! Força Santa!!!

 

Crònica d’Eric Mari (núm. 14).

Comparteix la notícia ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.