CBSP (Cadet Masculí Negre) 44 – 61 Sant Gervasi 2

El passat diumenge jugàvem a casa contra rival complicat, el Sant Gervasi 2. El primer període vam sortir relaxats, i això es va reflexar en el marcador (9-15). Vam poder frenar els seus contraatacs, però nosaltres no vam aprofitar les ocasions que teníem per anotar.

En el segon quart va ser bastant igualat, vam seguir evitant els seus contraatacs en moltes ocasions, i nosaltres vam tenir més encert a cistella. Però l’avantatge anava fent-se més gran, ja que era de més de deu punts.

A la segona part vam sortir igual que el primer període, relaxats, i per això no vam poder parar-los. Van anotar moltes cistelles fàcils, convertint tots els contraatacs que feien. Junt amb això, la seva defensa en zona ens va impossibilitar, encara més, poder anotar. El tercer període va acabar amb un parcial d’11 a 19.

L’últim període va ser un anar i tornar, per part dels dos equips, va ser un quart en que nosaltres vam defensar millor però també vam fallar algunes cistelles fàcils. Un últim parcial de 14 a 13 va fer que el resultat final fos de 44 a 61.

S’ha de seguir lluitant i esforçant-nos al màxim!
Força nois!!! Força Santa!!!

Crònica de Nicolau Humet (núm. 11).

Comparteix la notícia ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.