C.B. Tona 48-59 CBSP(Cadet masculí verd) El cadet masculí verd suma la tercera victòria seguida

Els nostres nois van vèncer dissabte a la pista del Tona en un partit molt complicat en el qual van mostrar una gran solidesa defensiva i molta efectivitat en el tir exterior.
Van dominar des de l’inici amb molta intensitat i efectivitat de cara a cistella; el primer quart va acabar amb un 13-24.

Al segon quart els de Tona van pujar el ritme i l’encert en atac. Però els perpetuencs van seguir amb el mateix encert de cara a cistella i van marxar al descans amb un 27-39 a l’electrònic.
A la represa, els nostres van tornar a sortir amb força tot i que els hi costava atacar la difícil zona 1-3-1. Es va acabar el període amb un 37-53.

Al darrer període, el Tona va aconseguir reduir el desavantatge amb la seva defensa i provocar que els nostres disminuïssin l’encert en atac, però això no va impedir acabar el partit amb un resultat de 48-59 a favor dels nostres nois.
Tot i no ser un partit molt vistós, es va aconseguir una important victòria en un camp molt complicat. Hem de seguir en la mateixa línia de treball i de bones sensacions.


Força Santa!
Comparteix la notícia ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.