C.B. Tona 48-59 CBSP(Cadet masculí verd) El cadet masculí verd suma la tercera victòria seguida

Els nostres nois van vèncer dissabte a la pista del Tona en un partit molt complicat en el qual van mostrar una gran solidesa defensiva i molta efectivitat en el tir exterior.
Van dominar des de l’inici amb molta intensitat i efectivitat de cara a cistella; el primer quart va acabar amb un 13-24.

Al segon quart els de Tona van pujar el ritme i l’encert en atac. Però els perpetuencs van seguir amb el mateix encert de cara a cistella i van marxar al descans amb un 27-39 a l’electrònic.
A la represa, els nostres van tornar a sortir amb força tot i que els hi costava atacar la difícil zona 1-3-1. Es va acabar el període amb un 37-53.

Al darrer període, el Tona va aconseguir reduir el desavantatge amb la seva defensa i provocar que els nostres disminuïssin l’encert en atac, però això no va impedir acabar el partit amb un resultat de 48-59 a favor dels nostres nois.
Tot i no ser un partit molt vistós, es va aconseguir una important victòria en un camp molt complicat. Hem de seguir en la mateixa línia de treball i de bones sensacions.


Força Santa!
Comparteix la notícia ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.