CB Vila de Montornès «2» 57 – 36 CBSP (Cadet Masculí Negre)

El passat diumenge els nostres nois jugaven a casa d’un rival complicat, el CB Vila de Montornès.

Tot i les baixes, durant els dos primers períodes vam saber aguantar el marcador. En aquestes parts vam estar intensos en defensa en certs moments, però era evident que podíem millorar més i, sobretot, en l’encert en atac.

La segona part va començar molt ajustada però, donat que el partit era a pista gran, el nostre físic no va aguantar el ritme del rival. La rotació de banqueta era curta donada les baixes ja comentades. El nivell defensiu va disminuir i no vam ser capaços de parar els seus contraatacs.

Els últims minuts del partit ja estàvem massa cansats, ens era impossible parar el ritme de l’equip rival i les poques ocasions que aprofitàvem per ser ofensius a cistella, no érem efectius. Per això, el resultat final (57-36) reflexa una diferència més abundant del que va ser el partit fins l’últim quart.

Com a dada a millorar, destaco les pilotes perdudes i les cistelles fàcils sota de la cistella fallades. Deixant de banda això, ara toca entrenar i millorar per afrontar aquesta setmana i tornar al camí de la victòria!

Força nois!!! Força Santa!!!

 

Crónica de Miquel Zapater (núm. 9). 

Comparteix la notícia ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.