CBSP (Preinfantil Femení) 31 – 39 CB Torelló IF2

El passat dissabte les nostres noies es veien les cares amb el CB Torelló IF2, el primer classificat de la lliga. El partit d’anada va ser molt complicat per a nosaltres, ja que el rival va ser molt superior, imposant el seu lloc i guanyant de molta diferència,
Així doncs, teníem moltes ganes de demostrar la nostra millora d’ençà l’última vegada que ens vam trobar.
Vam sortir molt concentrades i molt intenses en defensa, arribant al final del segon període amb un marcador de 6 a 10 a favor del visitant,
Tot i això, no vam abaixar els braços i vam continuar amb el nostre joc, fent que finalitzés la mitja 10 a 16.
Només estàvem a 6 punts d’aquell rival que, a l’anada, ja ens guanyava de 30 a la mitja part. Així, la millora era notòria i demostrava a les nostres noies que era possible guanyar.
Van ser els següents dos quarts (cinquè i sisè), els que ens van apropar al marcador, ja que un parcial de 13 a 8, feia que al final del sisè període el marcador fos de 23 a 24. Això va suposar, encara més, una sobredosi de ganes, de concentració i d’intensitat per part de les nostres.
Tot i això, els últims dos quarts van ser molt ajustats. Ambdós equips estàvem disposats a endur-nos la victòria, però no va ser possible per a nosaltres. Tres contraatacs seus, acompanyats d’una disminució del nostre encert en atac, van fer que el partit acabés amb un 31 a 39.
Va ser una derrota amb sabor a victòria molt merescuda. Les nostres noies van posar en pràctica molts aspectes treballats durant aquests tres mesos, van ser molt intenses i no van baixar el ritme en cap moment del partit. Enhorabona a les noies, seguirem treballant!
Som-hi noies!!! Som-hi Santa!!!
Comparteix la notícia ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.