El pre-mini verd guanya el seu cinquè partit

Dissabte 18 de novembre el pre-mini verd va disputar el setè partit de la fase prèvia d’aquesta temporada. En aquest partit l’equip va sumar la cinquena victòria de la temporada davant d’un combatiu A.E.C. Escola Pia Granollers Groc. Al partit d’anada el nostre equip  va perdre per 0-2 després d’haver fet alineació indeguda tot i que a la pista el pre-mini verd va guanyar per 7 punts de diferència.

El pre-mini verd va tancar marcador amb un resultat final de 88-38. L’equip va sortir amb força i convençut de que s’enduria la victòria. Així ho van demostrar quart rere quart i no van concedir cap quart a l’equip rival.

Durant els primers quatre quarts la defensa local va ser asfixiant i en cap període l’equip rival va poder fer més de dues cistelles. Així doncs, gràcies a l’encert en atac i a la feina feta en defensa (bona defensa de les línies de passada a prop de la línia de fons i anticipació a les passades llargues) es va arribar a un resultat a la mitja part de 66 a 11.

A la segona part es van viure dos períodes més igualats: el cinquè (14-11) i el vuitè (10-8). Tot i aquests dos períodes, la distància va continuar augmentant gràcies a la constància i a l’esforç de tot l’equip i a la segona part del partit es va aconseguir un resultat favorable de 56 a 27.

Molt bones sensacions en acabar el partit. Es van veure millores en el joc individual de cada jugador i sobretot en el joc col·lectiu. Sembla que l’equip va aplicant tot allò aprés setmana rere setmana. Seguirem treballant per poder gaudir encara més d’aquest esport!

Felicitats pre-mini verd!

Comparteix la notícia ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.