PRE-MINI VERD 56 – 19 ARCENA SANT JOSEP

9A205CF8-C549-49A9-A703-7F3E65BC390D

Últim partit de la temporada on ens volíem treure dues espinetes: la de l’anada on vam caure per un sol punt a l’últim segon per un tir lliure i la de la darrera jornada on vàrem perdre les opcions matemàtiques de finalitzar tercers classificats desprès d’un partit on no vam estar encertats, la qual cosa convertia aquest partit en la lluita per la quarta posició.
I a més de tota la transcendència esportiva, aquest partit era l’últim de la nostra entrenadora – Judit- el que suposava tancar una etapa de dos anys de pre-mini on els nostres nens han evolucionat des de pràcticament no saber botar una pilota fins al moment actual on a l’evident millora tècnica individual de cadascun dels petits se li ha afegit una evolució com a equip i sentit del joc col·lectiu.
Amb Judit vàrem començar a la categoria D fa dos anys i hem acabat a una digníssima quarta posició a la categoria B-2, amb un campionat com a líder imbatuts a categoria C de pel mig. I a tot això no ens hem d’oblidar del tracte sempre afectuós i pedagògic de la nostra entrenadora versus els nostres petits.
I els nostres petits van voler dedicar-li el millor dels regals, un partit excel·lent, possiblement el millor de totes dues temporades, amb una intensitat defensiva que va ofegar al contrari juntament amb una circulació constant de pilota amb molta mobilitat en atac, que va fer que el partit fos un passeig dels nostres petits i que va acabar amb una Judit emocionada a la pista.
Moltes gràcies Judit per aquests dos anys. Gràcies per fer que els nostres petits hagin après i gaudit amb tu i amb aquest esport. Del que puguin ser en el món del Basket en un futur, una part important serà per tu.
I gràcies també a Alex, Marybaba i Edgar que t’han ajudat en tot aquest període a poder fer la teva feina i han aportat la seva vàlua perquè hàgim pogut recollir els èxits en aquesta temporada.
Gràcies per tot Judit!!!

By: Javier Polo

Comparteix la notícia ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.