CBSP (Premini Negre) 59 – Canovelles B.C. 37

IMG-20170515-WA0013

Dissabte 13 de maig el premini negre, com la majoria d’equips del club, va jugar el darrer partit de lliga. Gràcies al treball i l’esforç, l’equip es va poder acomiadar de la competició amb una victòria contra el Canovelles (59-37).

L’equip ha guanyat els darrers tres partits de lliga tornant de les vacances de Setmana Santa (Vilanova, La Garriga i Canovelles). Amb aquestes últimes victòries l’equip s’ha consolidat en la tercera posició de la taula. Els nostres petits han aconseguit 10 victòries en 14 partits, veient-se superats només pel líder, el colíder i un combatiu Parets.

Aquestes xifres confirmen que l’equip ha treballat fort durant tota la temporada, ha après allò que li tocava aprendre i ho ha intentat posar en pràctica partit rere partit. Queda molt per aprendre i moltes coses per millorar, però el camí és el correcte i les ganes i la il·lusió han anat augmentant a mesura que vèiem que érem capaços de fer les coses bé.

Moltes gràcies petits per les vostres ganes d’aprendre i la vostra empenta. Tot just comenceu en aquest món i ja us estimeu amb força aquest esport. Estimeu-lo perquè us donarà moltes coses, però el més valuós sempre seran els vostres companys. Respecteu-los com fins ara i arribareu molt lluny.

Moltes gràcies a les famílies per haver aplaudit i encoratjat als vostres fills sempres des del respecte a l’equip i al rival. No m’he sentit avergonyida en cap ocasió i us ho agraeixo de veritat. Que sempre sigui així! Gràcies Xavi per ser el nostre super delegat de camp i gràcies Pere per fer-nos unes fotos de tantíssima qualitat.

Gràcies Ivan per la il·lusió del que comença i per donar-me un cop de mà.

Per mi la 16-17 ha estat un plaer! Seguirem treballant!

1, 2, 3 FORÇA!

Glòria Anton

 

Comparteix la notícia ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.