Mini Masculí Negre 29 – AE Boet Mataró «2» 79

IMG_1762

El dissabte dia 6 de maig, el mini negre va jugar el seu penúltim partit d’aquesta temporada. Ho fèiem contra un dels rivals més forts, l’AE Boet Mataró «2».

Des del primer moment, l’alçada i el nivell de l’altre equip van ser superiors al nostre joc. Tot i això, vam intentar posar-hi totes les ganes possibles. Van haver-hi quarts en els que, la poca concentració defensiva, ens portava a encaixar un promig de 15-20 punts. Per contra, els períodes en els que aquesta concentració augmentava i l’encert en atac ens acompanyava, aconseguíem parcials de 5-6 o de 9-10 (cinquè i últim períodes).

El treball que duem a terme al llarg de les setmanes d’entrenaments, moltes vegades no es veu reflexat en els partits. Però, hem de continuar aprenent i lluitant nois! Ja queda molt poquet de temporada i els progressos són més que notoris.

Som-hi nois!!! Som-hi Santa!!!

Comparteix la notícia ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.