PRE-MINI VERD 76 – 34 COL·LEGI CULTURAL

A47EF331-4946-4C0E-A715-0C1785E58928

Victòria molt més treballada i soferta que no pas indica el marcador final, davant el cuer de la classificació que ens va aconseguir guanyar al partit d´anada i era una espineta clavada que ens vàrem poder treure.
I és que l´equip va sortir totalment adormit, sense intensitat, apàtic i això va suposar marxar al final del primer quart amb un 2-6 en contra i la pitjor de les sensacions. Però al segon quart es va recuperar la intensitat defensiva i es va aconseguir equilibrar el marcador on el rival no va poder encistellar cap punt.
El tercer quart, tot i que es va tornar a baixar en defensa, es va millorar molt en atac i això va fer que s´obrís la primera escletxa al marcador, on amb un parcial de 12-7, es va arribar al final del tercer quart amb el primer avantatge del partit.
Però va ser a l’últim quart del partit on es va trencar definitivament el mateix amb un contundent parcial de 17-2, fruit d´una defensa asfixiant i d’una millora considerable en la circulació de pilota en atac i de saber córrer al contraatac a cada pilota robada.
La segona part no va tenir més història que la d´anar eixamplant la diferència davant un rival que va abaixar els braços i que va permetre que poguéssim anar anotant amb facilitat, tot i que al setè quart ens vam tornar a adormir una miqueta.
Ara resten només dos partits per acabar aquesta temporada. Els nostres petits són tercers en l´any del seu debut a la categoria B-2 i seria meravellós poder acabar en aquesta posició. Per això , el proper partit a la pista dels Salesians de Badalona, l’immediat perseguidor, serà clau.
Són petits, però són molt grans!!!
Força!!!

Comparteix la notícia ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.