Mini Masculí Negre 36 – CB Vila de Montornès 60

IMG_1365

El passat vuit d’abril, els nostres petits van jugar un partit aplaçat contra el CB Vila de Montornès.

Vam sortir molt concentrats i amb gran intensitat, cosa que es va plasmar amb el resultat final del primer període de 5 a 4. Tot i això, sabíem que el rival podia despertar en qualsevol moment i així va ser al segon quart, el qual va finalitzar amb un 2-12. El tercer període va ser una continuació del segon ja que, el poc encert en atac i la poca concentració en defensa en alguns moments, van fer que s’acabés amb un 2-8. Per acabar la primera mitja part del partit, durant el quart període els nostres petits van tornar a jugar com en el primer quart i vam aconseguir un resultat de 6-7.

Després del descans, la concentració en defensa i l’encert en atac va ser els protagonistes del nostre joc, finalitzant el cinquè període amb un 8-8. El sisè i el setè quarts van ser molt similars al cinquè, vam seguir lluitant en tots els aspectes com equip. Això va fer que ambdós quarts finalitzessin 2-2 i 6-7 respectivament. Durant l’últim quart vam tornar a abaixar els braços, sobretot en defensa, i vam acabar el partit amb un període final de 5-12.

Tret de tres quarts (segon, tercer i vuitè) en els que les diferències de punts entre ambdós equips van ser contundents, en els cinc restants vam aconseguir una igualtat molt meritosa. Poc a poc anem assolint aspectes molt importants d’equip i de joc, tot i que encara hem de treballar força l’encert a cistella!

Ara ve una Setmana Santa en la que descansarem i carregarem piles per tornar de vacances amb moltes ganes de seguir aprenent!

Som-hi nois!!! Som-hi Santa!!!

 

Comparteix la notícia ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.