L’Escobol ja es aquí!!

L’ESCOBOL JA ES AQUÍ!!! 

Dissabte 4 de març, els nostres nens i nenes de l’escola, van començar a disputar la seva lligueta de tots contra tots.  La majoria dels nostres petits, van jugar el seu primer partit de la temporada i el seu primer partit de bàsquet federats ( ja us podeu imaginar com de nerviosos estàvem tots i totes!!)

 

Aquest any, el club compta amb gairebé una vintena de nens i nenes a l’escola de bàsquet, així doncs, els hem dividit en dos grups (verds i negres) per poder gaudir molt més en els partits i que d’aquesta manera puguin demostrar tot el que han après durant els últims mesos.

  

Els dos partits (4 i 18 de març), van anar molt bé!  Tant els petits del club, com les famílies i entrenadors, ens ho vam passar molt bé gaudint del bàsquet i veient les millores dels nostres nens i nenes.

 

El proper partit serà dissabte 1 d’Abril  i esteu tots convidats a passar-ho bé amb nosaltres!  Animeu-vos!

1,2,3 força!!

Crònica per Verónica Tadeo

Comparteix la notícia ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.