L’Escobol ja es aquí!!

L’ESCOBOL JA ES AQUÍ!!! 

Dissabte 4 de març, els nostres nens i nenes de l’escola, van començar a disputar la seva lligueta de tots contra tots.  La majoria dels nostres petits, van jugar el seu primer partit de la temporada i el seu primer partit de bàsquet federats ( ja us podeu imaginar com de nerviosos estàvem tots i totes!!)

 

Aquest any, el club compta amb gairebé una vintena de nens i nenes a l’escola de bàsquet, així doncs, els hem dividit en dos grups (verds i negres) per poder gaudir molt més en els partits i que d’aquesta manera puguin demostrar tot el que han après durant els últims mesos.

  

Els dos partits (4 i 18 de març), van anar molt bé!  Tant els petits del club, com les famílies i entrenadors, ens ho vam passar molt bé gaudint del bàsquet i veient les millores dels nostres nens i nenes.

 

El proper partit serà dissabte 1 d’Abril  i esteu tots convidats a passar-ho bé amb nosaltres!  Animeu-vos!

1,2,3 força!!

Crònica per Verónica Tadeo

Comparteix la notícia ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.