CB Cabrils Mixte 59 – Mini Masculí Negre 34

IMG_1365

El passat dissabte, els nostres menuts van jugar contra el CB Cabrils Mitxe. Presentàvem algunes baixes així que vam tenir l’ajuda, com sempre incondicional, dels pre-minis verds: l’Iker i l’Arnau.

Vam començar el partit força adormits, amb poca concentració i intensitat, amb poc encert en atac. L’equip rival ho va aprofitar, fent que el primer període acabés amb un parcial de 12-0. Però, a partir de llavors, els nostres petits van fer un canvi d’actitud molt positiu. Els tres quarts següents van demostrar molta igualtat entre equips, finalitzant 5-4, 9-6 i 7-7 respectivament.

El cinquè quart, amb alguns errors en defensa i fallant cistelles fàcils, va acabar amb un parcial de 9-2. Però, de nou, després d’aquest quart els tres següents van tornar a estar molt igualats. El sisè i el setè quart van finalitzar amb un 6-4 i un 4-2 gràcies a una bona actitud tant en defensa com en atac, sent un equip.

L’últim quart del partit, seguint la dinàmica dels dos períodes anteriors i encistellant els tirs que, anteriorment, havíem fallat, vam aconseguir guanyar-lo amb un 7-9!

Fent una valoració del partit d’anada i el de tornada amb el mateix equip, en aquest segon matx van aconseguir encaixar 10 punts menys i encistellar-ne 4 més. Això demostra la millora que, poc a poc, van fent els petits. A més, m’agradaria destacar que l’entrenador del CB Cabrils ens va felicitar per dita millora!

Molt contents de l’evolució dels nostres jugadors!

Som-hi nois!!! Som-hi Santa!!!

Comparteix la notícia ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.