C.B. La Roca 28 – CBSP (Premini negre) 37

IMG-20170311-WA0001

Nova victòria del pre-mini negre a la fase regular. Aquest cop doblement important perquè l’equip va vèncer 28-37 al líder. Era la quarta vegada que el pre-mini negre s’enfrontava al CB La Roca i, rebatejant la dita, a la quarta va la vençuda. Aquesta victòria ha servit per a demostrar-nos a nosaltres mateixos que no hi ha equips invencibles ni reptes que amb esforç no es puguin aconseguir.

El partit va estar marcat per una bona defensa tant de l’equip local com del visitant i força desencert en atac en molts moments del partit. En la primera mitja part el CB La Roca va aconseguir deixar-nos a 0 punts en dos dels quatre quarts. Així doncs, a la mitja part l’equip local guanyava per un ajustat 18-15. El pre-mini negre no va defallir i a la represa del partit va aconseguir un meritori parcial de 2-12 que feia que l’equip prengués un avantatge de 7 punts. Els següents quarts (0-0, 6-4, 2-6) van continuar sent molt igualats i competits; el pre-mini negre no es va deixar prendre el partit i va augmentar l’avantatge en 2 punts més.

Moltes felicitats pre-mini negre! Felicitats per l’esforç i per creure en les vostres possibilitats. Seguiu treballant i aprenent com fins ara, la recompensa sempre arriba!

1,2,3 FORÇA!

Glòria Anton

 

 

Comparteix la notícia ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.