SANT JOSEP 43 – 42 PRE-MINI VERD

93A98600-05F4-4E75-A013-936217311725
Tercera derrota consecutiva davant un rival de nou per sota en la classificació i en centímetres, tot i que aquesta vegada vam estar lluitant el partit fins a l´últim segon, on un tir lliure a l´últim minut va decantar la victòria finalment del bàndol contrari.
I això que els nostres petits van sortir bé a la pista, agafant una avantatge de 10 punts al final del segon quart (9-19) fruit de la circulació de pilota i de la intensitat defensiva. Però com ja ha succeït en d´altres partits, l´equip va començar a patir i l´equip contrari va anar retallant distàncies quart rere quart, i els nostres petits no van poder controlar el partit i tot i arribar al descans amb un 26-29 favorable, va ser al final del setè quart quan el resultat va donar la volta i amb un 39-38 ho deixava tot obert per al darrer quart.
En aquest últim quart, els nostres jugadors ho van intentar tot, van saber controlar la defensa (només vam encaixar cinc punts en aquest quart), però va faltar encert i una miqueta de sort en atac per poder capgirar el marcador, on un tir lliure a l´últim minut va ser clau per no poder guanyar el partir.
Toca continuar treballant, toca continuar entrenar amb força i toca continuar gaudint d’aquest esport.
Força!!!
Comparteix la notícia ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.