INFANTIL FEMENÍ 48 – 62 VILASSAR DE MAR

IMG_9403

Primera derrota del Infantil femení en aquesta nova fase de la temporada.
Les nostres noies van començar el partit amb una bona actitud i amb ganes de lluitar, però a causa d’això i del alt ritme que es duia a terme en el partit les nostres noies arribaven al final de cada quart exhaustes i això feia que la feina feta en la resta de minuts dels quarts no fos suficient.
No va ser un partit lineal per part de les nostres, deixant de banda tots els últims minuts de cada quart on sempre afluixaven i ens remuntaven els punts que nosaltres havíem aconseguir sumar a base de defensa e intensitat, el tercer període vam baixar el ritme i va ser el detonant per acabar amb la derrota de 14. Sumant aquí també el poc encert en els tirs lliures i el poc que sumàvem en cistelles fàcils, fa ser la cirera del pastís per encaixar la primera derrota d’aquesta fase regular que ens va de servir per veure que cal treballar a cada entreno amb la màxima intensitat possible i així a la tornada poder plantar clara al líder.
No va ser un partit amb males sensacions, simplement massa irregular, però d’això n’aprendrem i afrontarem la resta de partits que ens queden, incloent el de tornada a casa las líders amb ganes de millorar els resultats de la primera volta.

Moltes gràcies a la mini que ens va venir a donar un cop de mà en el partit.
1,2,3 FORÇA SANTA!!!

Comparteix la notícia ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.