CBSP (Cadet MAsculí) 56 – Creu Alta Sabadell 70

16-STA PEPA-CREU ALTA_2017_03_04_0009

El cadet masculí va caure contra el Creu Alta de Sabadell. El partit va començar amb un ritme molt alt i un gran encert per part dels dos equips. La igualtat va ser la tònica dominant en la primera part, on les petites diferències en el marcador es veien ràpidament contrarrestades.

Començant el tercer quart amb una diferència de 3 punts a favor dels sabadellencs, els locals van realitzar un mal quart on les mancances en el rebot defensiu i la falta d’encert van provocar que els visitants augmentessin la diferència en el marcador.

Ja per finalitzar, els locals van fer la última empenta i tot i ser insuficient per contrarrestar el marcador advers va posar en evidència que la falta de ganes no va ser un motiu pel qual no es va aconseguir la tan desitjada victòria contra un equip format íntegrament per jugadors de segon any. Ànims i a seguir treballant!

Joan Tura

Comparteix la notícia ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.