PRE-MINI VERD 28 – 51 SALESIANS BADALONA

01DC611A-4ADA-43B0-971E-7E83B0BC7DB3

De nou un partit per oblidar, i ja en portem dos en aquesta fase. En dues setmanes l´equip s´ha oblidat del més important: lluitar. Sense lluita no hi ha defensa, sense lluita no hi ha intensitat, sense lluita no hi ha atac i sense lluita ens convertim en un equip molt vulnerable.
Del partit hi ha molt poc a destacar, ja que aquest es va trencar al segon quart (6-15) i tot el partit va ser un suplici on les distàncies només feien que eixamplar-se, en part per la qualitat del rival, però sobre tot perquè els nostres petits van abaixar ràpidament els braços i no van tenir cap capacitat de reacció.
Toca treballar molt, toca tornar a recuperar les ganes de lluitar, toca tornar a recuperar la intensitat, toca tornar a recuperar en definitiva les ganes de gaudir d´aquest esport i de continuar aprenent en cadascun dels entrenaments.
Els nostres petits han demostrat que amb ganes, amb lluita, amb intensitat, en cadascun dels entrenaments i en cadascun dels partits, són un gran equip. Ho han demostrat en aquesta nova categoria i ho tornaran a demostrar.
I segur que ho faran al proper partit, perquè són petits, però són molt grans.
Força!!!

By: Javier Polo

Comparteix la notícia ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.