CBSP (Preinfantil Masculí) 69 – CB Laietà 54

IMG_9261

Aquest cap de setmana el preinfantil guanya 69-54, un resultat que a priori sembla comode. El partit va començar amb molta intensitat per part dels locals amb un parcial de 32-16 però els locals ens van relaxar i el equip visitant el Laietà va ficar una intensitat superior i va arribar a empatar el partit 40-40. Al final els nois del preinfantil van fer una bona defensa i el 7 quart ens van anar al marcador de +11, i l’ últim quart va ser un tràmit on els locals van tindre el cap fred i van saber aguantar el marcador fins el resultat final 69-54.

Aquest setmana toca treballar ja que ens toca enfrentar-nos als primers classificats i no podem tenir els errors d’aquesta setmana
crónica per Alex Zapater
Comparteix la notícia ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.