CBSP (Preinfantil Masculí) 69 – CB Laietà 54

IMG_9261

Aquest cap de setmana el preinfantil guanya 69-54, un resultat que a priori sembla comode. El partit va començar amb molta intensitat per part dels locals amb un parcial de 32-16 però els locals ens van relaxar i el equip visitant el Laietà va ficar una intensitat superior i va arribar a empatar el partit 40-40. Al final els nois del preinfantil van fer una bona defensa i el 7 quart ens van anar al marcador de +11, i l’ últim quart va ser un tràmit on els locals van tindre el cap fred i van saber aguantar el marcador fins el resultat final 69-54.

Aquest setmana toca treballar ja que ens toca enfrentar-nos als primers classificats i no podem tenir els errors d’aquesta setmana
crónica per Alex Zapater
Comparteix la notícia ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.