INFANTIL FEMENÍ 59 – 49 SANT GERVASI

IMG_9206

Partit dur de les nostres noies però resolt d’una bona forma a causa d’una bona feina, en general, durant tot el partit.
El partit va començar ajustat, sense poder marxar en cap moment del marcador per la seva duresa. Les nostres noies, van sortir força ficades al partit però amb poc encert, això va provocar que les rivals poguessin anar sumant poc a poc, a la vegada que nosaltres, i va provocar que el partit fos disputat tota l’estona. En un bon 3r i 4rt quart basat en defensa i duent a terme un atac basat en els conceptes treballats durant les últimes setmanes en els entrenos , vam aconseguir guanyar un pèl de distància. Però, poc a poc el partit es va anar escalfant, es pitaven poques faltes i això va fer desconcentrar les nostres noies i centrar-se en l’arbitre. Tot això va portar a rebre faltes dures que van provocar algunes lesions i l’expulsió per 5 faltes de tres de les nostres jugadores. Això ens va fer arribar al últim quart amb molt poques jugadores i amb nervis pel marcador ajustat i la duresa del partit. Però un bon últim quart, basat en intensitat, actitud i bona feina va ser que ens enduguéssim el partit amb una diferència de 10 punts, com marca el resultat final.
Bona feina de les nostres noies, tot i que s’ha de seguir treballant i seguir treient intensitat i ganes d’on sigui per poder seguir fent un bon treball.

Moltes gràcies a les dues minis que van pujar amb nosaltres a donar-nos un cop de mà amb el partit!

1,2,3 FORÇA!!!

Comparteix la notícia ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.