AE Boet Mataró «2» 69 – Mini Masculí Negre 43

El passat dissabte els nostres petits van jugar a casa de l’AE Boet Mataró «2». Era un equip molt superior a nosaltres per alçada però volíem lluitar pel matx i teníem clar que seria difícil.

Vam sortir una mica despistats, cosa que va propiciar el 12-0 del primer quart. Però, veient que podíem plantar cara i que si augmentàvem la nostra intensitat i la nostra concentració, els següents períodes vam obtenir més bons resultats tant de joc com de marcador. Així, vam encadenar un 6-6, un 12-3 i un 8-10 durant els tres següents quarts respectivament.

Durant la segona mitja part del matx, llevat del sisè quart (amb un resultat de 15-0), es va mantenir la mateixa intensitat i concentració que durant els tres últims quarts de la primera mitja part. Els resultats per períodes foren: 6-3, 7-8 i 3-13.

Volem agraïr especialment l’ajuda que ens van brindar els dos pre-minis de l’equip pre-mini verd, l’Arnau i l’Iker. Els nostres menuts segueixen creixent com a jugadors i persones! Estem molt contents dels avenços, seguirem treballant per obtenir els fruits de tot l’esforç!

 

Som-hi nois!!! Som-hi Santa!!!

Comparteix la notícia ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.