Mini Masculí Negre 31 – CB l’Ametlla 50

IMG_9136

El dissabte passat els nostres petits van jugar con el CB l’Ametlla, un equip que ja coneixíem de la fase prèvia.

El partit va començar amb un parcial de 0-13 a favor de l’equip rival, explicable per les baixes intensitat i concentració amb la que van iniciar els nostres petits. Però això només va passar al primer període perquè, a partir del segon quart, els nostres menuts van mostrar els aprenentatges i progressos que van fent a diari. D’aquesta manera, vam encadenar parcials de 2-0, 6-6 i 5-5.

Així, a la mitja part només perdíem d’11 contra un equip que, a la fase prèvia, ens va guanyar de 40. Plasmada quedava, pel moment, l’evolució i la millora dels petits a pista tant individual com col·lectivament.

La dinàmica va continuar durant la segona mitja part del partit. Els resultats dels últims quatre períodes van ser molt igualats, fent així que el resultat final fos de 31-50. Una diferència entre ambdós equips de 19 punts, molt inferior als resultats obtinguts contra el mateix equip en partits anteriors.

Molt contents del treball que realitzen els petits a diari, durant els entrenaments i els partits. Poc a poc anem obtenint els fruits de tot l’esforç que fem!

Som-hi nois!!! Som-hi Santa!!!

 

Comparteix la notícia ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.