C.B. Vilanova del vallès 43 – CBSP (Premini Negre Masculí) 52

IMG-20170211-WA0007

Tercerca victòria

Victòria important del pre-mini negre a la pista del Mas de Sant Lleí – CB Vilanova del Vallès Groc després d’una derrota en la jornada anterior.

El pre-mini negre va vèncer al CB Vilanova del Vallès per 43 a 52. Sens dubte, el partit va anar de menys a més. Durant els tres primers quarts el ritme de joc no va ser fluït i no va haver-hi gaire encert en atac. La primera mostra de reacció dels petits per canviar la intensitat del joc va ser en el quart període en què, ràpidament, es va aconseguir un parcial de 0-7. L’equip local, però, va saber reaccionar i el quart va finalitzar 7-9. A la mitja part el marcador era favorable al CB Vilanova amb un ajustat 24-22.

El pre-mini negre li va posar una marxa més al partit i va guanyar els següents quarts amb uns resultats de 2-7 i 4-14 respectivament. L’equip va saber reaccionar i va saber explotar les seves potencialitats. Els darrers dos quarts van tornar a ser molt igualats però els va guanyar l’equip local. La distància oberta, però, va ser suficient per a guanyar el partit.

Moltes felicitats pre-mini negre! L’esforç i la lluita sempre tenen recompensa. Seguirem treballant i aprenent plegats!

1, 2, 3 FORÇA!

 

Crònica per: Glòria Antón

Comparteix la notícia ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.