Mini Masculí Negre 17 – CB La Roca 67

IMG_9137

El passat dissabte el mini negre es va enfrontar al CB La Roca. Els nostres petits van començar el partit amb alguns errors en defensa i poc encert en atac, cosa que feia arribar a la mitja part amb només 6 punts al nostre favor i 36 en contra.

La nostra concentració i la nostra intensitat no eren els de sempre, cosa que ens va sguir penalitzant molt en la segona mitja part, amb un rival molt més actiu en tots els aspectes del seu joc. El partit va finalitzar amb un resultat de 17 a 67.

Així com la setmana anterior era molt destacable l’actitud d’equip i les ganes de tots els petits per lluitar, aquest dissabte passat no van estar tan presents al llarg de tot el partit.

Tot i això, estem segurs que treballarem molt dur per seguir aprenent i gaudint de i amb aquest esport! Aquests petits ja han demostrat moltes vegades les ganes que tenen de jugar a bàsquet i d’aprendre’n.

Molts ànims als petits, que això no s’ha acabat i queden molts partits encara per seguir demostrant tot el que anem aprenent!

Som-hi nois!!! Som-hi Santa!!!

Comparteix la notícia ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.