Mini Masculí Negre 43 – CB Sant Feliu de Codines B 19

IMG_9099

El cap de setmana passat els nostres petits van obtenir la seva primera victòria en tot el que va de temporada! Una victòria que s’ha fet d’esperar però que, amb tot el treball dut a terme durant els mesos previs, premia molt l’esforç de tots els jugadors.

El nostre joc es va caracteritzar sobretot per una bona defensa, el joc en equip i el control del rebot durant tot el partit. Tot i que van haver-hi dos quarts en els que l’equip rival es va imposar, durant els altres sis períodes del partit els nostres menuts van ser superiors.

Des de l’inici els nostres minis van establir una clara diferència de marcador amb el rival, i aquesta només es va anar fent més gran a mesura que passaven els períodes. El resultat final del partit va ser 43 a 19, aconseguint de nou el nostre récord d’anotació en un partit!

És important tenir en compte que els inicis d’aquest equip no han estat gens fàcils. Vam començar pràcticament de zero en una categoria en la que, la gran majoria d’equips, ja porten 2 i 3 anys jugant a aquest esport. A més, el grup en el que vam jugar la fase prèvia presentava moltes diferències de nivell entre els equips, cosa que va dificultar encara més la iniciació dels petits en aquest esport.

Tot i això, som un grup de nens en el que tots i cadascun som respectuosos i generosos amb els companys, entenem el joc i sabem el que significa treballar amb esforç i sacrifici. En definitiva, som un equip.

I, gràcies a les ganes dels petits de seguir aprenent, el treball i la capacitat de tots ells per sobreposar-se a les derrotes tan dures que vam encaixar, aquest cap de setmana vam obtenir els fruits de tot aquest esforç: la nostra primera victòria!

A partir d’ara, hem de seguir treballant i esforçant-nos tots junts per seguir gaudint d’aquest esport! Entre tots podem aconseguir tot el que ens proposem, equip!

Felicitar de nou a tots els menuts per la victòria i per tot l’aconseguit fins ara, que és molt.

Som-hi nois!!! Som-hi Santa!!!

Comparteix la notícia ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.