C.B. Parets «B» 34 – CBSP (Premini Negre) 42

IMG_20170122_120859

Victòria a Parets

El pre-mini negre va començar la fase regular el 14 de gener contra el CB La Roca. Casualment, el darrer partit de la fase regular també el vam disputar contra el mateix equip. Sembla, però, que cada vegada es nota menys la diferència entre ambdós equips i en aquest partit la diferència al marcador va ser menor (19 punts) amb un resultat final de 26- 45.

Avançant en la fase regular, l’equip va jugar diumenge 22 22 a la pista del CB Parets «B». En un partit molt disputat i emocionant fins al darrer quart, finalment els nostres es van endur la victòria amb un resultat final de 34 a 42.

El partit va començar amb un parcial de 0-4 a favor però amb la sensació d’haver fallat cistelles fàcils. El segon quart ens va deixar glaçats rebent un 8-0 en contra. La reacció va ser ràpida i eficaç i es va aconseguir un lloable parcial de 15-0 gràcies a una bona defensa i a cistelles ràpides trencant en l’1×1. A l’inici del setè quart la diferència al marcador era de 15 punts, però l’equip local va reaccionar i va aconseguir un treballat i merescut parcial de 10-0.

El partit es va tornar a posar interessant en els darrers minuts de partit. El vuitè quart, però, va ser força igualat i va ser suficient per a mantenir la distància amb el rival. Ànims per al CB Parets «B», de ben segur que aviat aconseguiran la primera victòria de la temporada.

Felicitats pre-mini negre per la primera victòria aconseguida a la fase regular! Seguiu així!

1,2,3 FORÇA!

Glòria Anton

 

Comparteix la notícia ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.