REGINA CARMELI 68 – 18 PRE-MINI VERD

WhatsApp Image 2017-01-22 at 19.22.43

En el que va ser el debut de l´equip a la nova categoria B-2, l´equip es va trobar amb un rival molt superior que en va tenir prou amb el primer quart, per sentenciar el partit amb un incontestable parcial de 22-2 que va ser una llosa, sobretot des del punt de vista psicològic, que va condicionar la resta del partit.
I és que els nostres petits es van veure sorpresos davant d´un rival amb una intensitat i una agressivitat que no havien patit fins ara, la qual cosa juntament amb els nervis del debut, una pista de dimensions molt petites i un arbitratge excessivament permissiu, va fer que els nostres jugadors triguessin molt a entrar al partit.
Tot aquest còctel d´emocions i de novetats va fer que els nostres jugadors s´oblidessin de jugar com saben i d´aplicar tot l´entrenat en aquest principi d´any i el partit es va convertir en un patiment constant fins al final del partit, tot i què els nostres jugadors van treure l´orgull i el bàsquet que tenen en algun quart, on els parcials van ser inferiors als deu punts: -5 (tercer quart), -2 (quart quart) i -7 (setè quart).
De les derrotes també s’aprèn i aquesta sens dubte ens ajudarà a continuar millorant i a saber que en aquesta categoria si no ho dones tot i no jugues amb la màxima intensitat possible, qualsevol rival et pot guanyar, cosa que no passava en l´anterior categoria.
I aquests nens han demostrat sobradament que a més de molt de bàsquet a les seves mans, tenen ganes, intensitat i amor propi. I una vegada pagada la novatada de la nova categoria, segur que els propers partits aniran molt millor.
Força!!

by: Javier Polo

Comparteix la notícia ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.