CBSP ( Premini Femení ) 45- C.N. Sabadell 5

IMG-20170114-WA0003

Després del merescut descans per les vacances de Nadal, les preminis tornen a la competició. Comencem la fase regular contra el C.N. Sabadell, amb moltes incògnites… com serà el grup? Com estarem després de les vacances? Seguirem el mateix ritme d’aprenentatge?…

Comença el partit i… quina manera de defensar! Les noies van sortir amb moltes ganes sobretot defensivament, en atac no van estar gaire encertades fins el quart període, però la gran defensa feia que anessin per davant del marcador durant tot el partit. Cada període es jugava millor i van estar molt concentrades en el que s’havia de fer, intentant treballar tot el que s’ha après fins ara. El partit va acabar amb el resultat de 45-5. Llàstima que només fossin 7…
Aquestes campiones no deixen de sorprendre, esperem poder mantenir l’actitud i les ganes fins al final de temporada, però després de veure-les jugar no tinc cap dubte de que serà així.
1,2,3 FORÇA!
Comparteix la notícia ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.