C.B. L’Ametlla 20 – CBSP (premini negre) 53

IMG-20161206-WA0004

Cinquena victòria dels petits!

En la pista del CB l’Ametlla Blau es va aconseguir un resultat favorable de 20 a 53. Cal felicitar a l’equip rival que malgrat la diferència en el marcador no va parar de treballar. Felicitats CB l’Ametlla Blau, segur que aviat aconseguireu la vostra primera victòria!

El pre-mini negre va jugar amb la mateixa intensitat durant la major part del partit. Tot i no ser un ritme de joc molt elevat va ser l’adient per a poder mantenir-lo. L’equip va aconseguir guanyar sis quarts i empatar-ne dos. A més, l’anotació va estar força repartida entre tots els membres de l’equip.

En aquest partit l’equip va aconseguir la cinquena victòria en aquesta fase prèvia. Ja només queda una jornada per a finalitzar aquest primer contacte amb la competició, serà el 17 de desembre a casa. Abans, però, toca gaudir del pont!

Felicitats pre-mini negre! Continueu treballant amb aquest entusiasme!

1, 2, 3 FORÇA!

Comparteix la notícia ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.