C.B. L’Ametlla 20 – CBSP (premini negre) 53

IMG-20161206-WA0004

Cinquena victòria dels petits!

En la pista del CB l’Ametlla Blau es va aconseguir un resultat favorable de 20 a 53. Cal felicitar a l’equip rival que malgrat la diferència en el marcador no va parar de treballar. Felicitats CB l’Ametlla Blau, segur que aviat aconseguireu la vostra primera victòria!

El pre-mini negre va jugar amb la mateixa intensitat durant la major part del partit. Tot i no ser un ritme de joc molt elevat va ser l’adient per a poder mantenir-lo. L’equip va aconseguir guanyar sis quarts i empatar-ne dos. A més, l’anotació va estar força repartida entre tots els membres de l’equip.

En aquest partit l’equip va aconseguir la cinquena victòria en aquesta fase prèvia. Ja només queda una jornada per a finalitzar aquest primer contacte amb la competició, serà el 17 de desembre a casa. Abans, però, toca gaudir del pont!

Felicitats pre-mini negre! Continueu treballant amb aquest entusiasme!

1, 2, 3 FORÇA!

Comparteix la notícia ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.