CB Sant Feliu de Codines «A» 76 – Mini Masculí Negre 26

IMG_8415

Ahir el nostre mini jugava un altre partit complicat; les diferències de nivell tornarien a estar presents entre ambdós equips. Però, els nostres petits estaven disposats a demostrar que aquestes diferències s’havien reduït en comparació al partit d’anada.

Estàvem molt motivats i amb moltes ganes de lluitar cada pilota. I així va ser. La concentració i la intensitat que van imposar els nostres petits durant els primers quatre períodes del partit, van ser impressionants. D’aquesta manera, arribàvem a la mitja part amb 19 punts en el nostre marcador (puntuació màxima dels petits durant aquesta fase prèvia).

Tot i això, va arribar la segona part del partit i, amb ella, un conjunt d’errors que van tornar a situar les diferències entre els dos equips (esfumades durant els primers quatre períodes). Durant els últims quatre quarts només vam poder anotar 7 punts, mentre el CB Sant Feliu va augmentar la seva anotació en comparació amb la primera mitja part del partit.

No ens hem de quedar amb el mal regust que ens van deixar els últims períodes, perquè els primers van ser els millors quarts dels nostres petits fins avui. Estem molt orgullosos dels esforços i del treball que fan els jugadors durant les setmanes que passen, que els fan millorar.

Som-hi nois!!! Som-hi Santa!!!

Comparteix la notícia ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.