Mini Masculí Negre 3 – CB Sant Feliu de Codines 53

El quart partit de la fase prèvia que disputava el nostre mini negre, es va jugar dissabte passat contra el CB Sant Feliu de Codines.

Observant el resultats que havia fet l’equip contrari durant les tres jornades anteriors, tot apuntava a que seria un partit més assequible pels nostres amb diferències menys evidents entre els dos equips.

Tot i això, els nostres nens van sortir molt despistats en defensa, cosa que ens va penalitzar durant els 8 quarts. A més, una greu falta d’actitud per part d’alguns jugadors va fer que la derrota fos molt més escandalosa (en quant al resultat) del que hauria d’haver estat.

L’equip rival, suposem que en un acte d’afavorir el nostre joc, va començar a defensar a mitja pista. Però això només va significar un seguit de parcials en els que ells només anotaven a base de realitzar contraatacs, i nosaltres no érem capaços de passar del mig camp.I, les poques oportunitats que teníem de llençar a cistella, ens va penalitzar la poca confiança i el poc encert en els nostres llençaments.

Finalment, en una jugada en equip en la que nosaltres vam poder arribar a camp d’atac, vam poder anotar els únics tres punts del nostre marcador amb un triple. Així, el resultat final del partit va ser 3-53, a favor del CB Sant Feliu de Codines.

Va ser un partit en el que les sensacions i l’actitud dels nostres no es van poder comparar a les presentades en els partits de les anteriors jornades. Tot i així, el mini negre seguim treballant dur durant la setmana per seguir millorant i treballant en equip. Tenim confiança plena en els nostres nens que, amb esforç i ganes, aconseguiran ser grans jugadors de bàsquet!

 

Som-hi nois!!! Som-hi Santa!!!

Comparteix la notícia ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.