L’escola continua en marxa!

Després del darrer partit jugat pels nens i les nenes de l’escola de bàsquet… ens hem quedat amb ganes de més!

L’últim partit ja queda lluny. Va ser el dissabte 30 d’abril a Santa Perpètua. Va ser un partit molt complet. Els de l’escola van córrer i lluitar de valent! El C.B. Parets, rival aquell dia, va ser un contrincant molt treballador i es van celebrar moltes cistelles de tots dos equips.

Aquest dissabte participarem a una Trobada d’Escoles organitzada pel C.B. Vilanova del Vallès; en la qual jugarem 3 partits d’un format diferent a l’habitual. No hi serà tot l’equip però els nens i nenes que aniran a jugar lluitaran com si hi fossin tots!

A més, en dues setmanes anirem a jugar la Trobada Final d’Escoles de bàsquet de la província de Barcelona organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol. Serà al Màgic Badalona i diuen que… és la gran festa del bàsquet pels més petits!

Continuem amb moltes ganes! 1, 2, 3 FORÇA!

Glòria Anton.

 

Comparteix la notícia ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.