Quarta Trobada del Escobol

Divendres 15 d’abril l’Escola va jugar el partit corresponent a la quarta jornada de l’Escobol. Després de fer unes quantes voltes per poder aparcar els cotxes, a quarts de 7 ens vam trobar tots i totes al Pavelló Municipal de Montcada i Reixach. Els nens i les nenes de l’Escola de bàsquet de l’UB MIR ens esperaven!

Els primers quarts del partit van ser una mica estranys ja que els nostres petits, tot i esforçar-se de valent, no es van acabar de trobar còmodes ni atacant ni defensant. Sort que els partits duren 8 quarts i dóna temps de situar-se! Durant la segona part del partit va haver-hi més lluita i intercanvi de cistelles. Fins i tot vam celebrar algun triple!

El proper partit serà contra el CB Santa Coloma el dissabte 30 d’abril a les 10:30 a casa. Ens agradaria molt que vinguéssiu al nostre pavelló per a gaudir amb nosaltres del darrer partit de l’Escobol! Força Santa!

Aquí us deixem una galeria de fotografies d’aquest quart partit.

Comparteix la notícia ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.