CBSP (Junior Femení) 34 – Basquet Femení Cornella 51

Derrota del junior femení contra el Basquet Femení Cornella.

Partit intens els dos primers quarts. El primer quart el C.B Santa Perpètua  va dominar i el va guanyar, 16-12. L’equip de Santa Perpètua va tenir les seves dificultats ja que van arribar als bonus i això va afavorir al equip visitant, malgrat això ells també estaven en bonus, cosa que també va aprofitar el equip local.

En el segon quart el Basquet Femení Cornella va agafar la davantera i va remuntar, acabant el quart 6-11, en aquesta cas només el C.B Santa Perpètua va arribar a les 5 faltes que donen accés a tirs lliures. Provocant que arribes el descans amb el marcador 22-23 a favor al equip visitant.

Després de la mitja part, l’equip de Santa Perpètua va tenir un quart amb poca intensitat fent que el guanyés l’equip del Cornellà 2-13. Provocant que s’arribés a l’últim quart amb el marcador 24-36 a favor de l’equip visitant.

En l’últim quart, l’equip local va continuar amb una baixa intensitat i, encara que va anotar més que en el tercer quart, l’equip del Cornellà va tornar a guanyar el quart 10 – 15. Arribant al final del partit amb una victòria de l’equip visitant 34-51.

Tot i això, les jugadores de l’equip de Santa Perpètua continuaran lluitant per aconseguir una victòria.

 

Crónica realitzada per Sara jugadora del Junior Femení

Comparteix la notícia ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.