C.B Argentona 63 – CBSP (Junior Femení) 47

Derrota del junior femení contra el C.B Argentona.

Les jugadores integrants van anar amb una mentalitat molt positiva després de guanyar dos partits seguits, la qual cosa, va afavorir el principi del partit, on les joves es van posar per sobre de les contrincants amb un avantatge de 6-11. La defensa va estar intensa, el que va fer que a nivell ofensiu les cistelles entressin amb més confiança.

Al segon quart es va lluitar amb un nivell inferior del que es va demostrar en el primer, que es va veure reflectit en el resultat on l’equip contrari va remuntar, fent que marxessin al descans amb un 27-20 en contra.

Després de la mitja part, l’equip de Santa Perpètua va seguir amb el ritme baix i va perdre el tercer quart per 8 punts.

Per últim, els últims 10 minuts del partit es van venir a baix i es van adonar que físicament no podien més, en canvi l’equip contrari va sortir amb més forces que mai cosa que va fer que el partit acabés amb un parcial de 63-46, 17 punts a baix.

Tot i així, no es donen per vençudes i seguiran lluitant tot el que queda de lliga.

 

Crónica per Ariadna Martínez Gil Jugadora del junior femení

Comparteix la notícia ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.