El junior masculí guanya al C.B Parets “A”

El junior masculí va tornar a guanyar fora de casa amb un marcador de 53 – 61. El conjunt dirigit per Àngel López, en el que va ser el seu darrer partit com a primer entrenador d’aquest equip, va aconseguir una victòria en un partit força competit per part dels dos conjunts.

Un cop més, els perpetuencs van trobar a faltar l’encert des del tir exterior, però van compensar-ho amb una defensa que va anar a més a mesura que avançava el partit, aconseguint frenar les transicions ofensives del conjunt local.

A més, a partir del tercer quart, la verticalitat en atac va ser clau a l’hora de trencar el marcador i aconseguir una renta d’uns 10 punts que van aconseguir aguantar durant tota la resta del partit.

Per últim, desitjar bona sort a l’Àngel en el seu nou repte i donar la benvinguda al nou primer entrenador, en Raúl Luzón.

Comparteix la notícia ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.