El junior masculí guanya al C.B Parets «A»

El junior masculí va tornar a guanyar fora de casa amb un marcador de 53 – 61. El conjunt dirigit per Àngel López, en el que va ser el seu darrer partit com a primer entrenador d’aquest equip, va aconseguir una victòria en un partit força competit per part dels dos conjunts.

Un cop més, els perpetuencs van trobar a faltar l’encert des del tir exterior, però van compensar-ho amb una defensa que va anar a més a mesura que avançava el partit, aconseguint frenar les transicions ofensives del conjunt local.

A més, a partir del tercer quart, la verticalitat en atac va ser clau a l’hora de trencar el marcador i aconseguir una renta d’uns 10 punts que van aconseguir aguantar durant tota la resta del partit.

Per últim, desitjar bona sort a l’Àngel en el seu nou repte i donar la benvinguda al nou primer entrenador, en Raúl Luzón.

Comparteix la notícia ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.