L’Escola de bàsquet ja s’ha estrenat!

Dissabte 27, els més petits del club van jugar el primer partit de la temporada. Després de sis mesos de jocs i aprenentatges, aquest cap de setmana han estrenat les seves equipacions i han jugat contra el C.N.Caldes.

Enguany, l’Escola de bàsquet no participa en les ja tradicionals “Trobades d’Escoles”, sinó que juga a l’”Escobol”, la nova lligueta d’Escoles també organitzada per la Federació. L’objectiu d’aquesta lligueta és que els nens i nenes gaudeixin del bàsquet amb els seus companys d’equip i que tinguin un primer contacte amb la competició reglada. Com per exemple, conèixer la figura de l’àrbitre. Durant aquest partit, a vegades els costava saber què xiulava l’àrbitre o inclús sentir el seu xiulet, però l’àrbitre els hi va anar explicant què fer amb molta paciència.

Per alguns jugadors va ser el seu primer partit, altres ja havien participat en les Trobades l’any anterior. Però tots i totes estaven molt nerviosos i emocionats! També les entrenadores i els companys que, des de casa malaltons, els desitjaven sort.

Els nens i nenes de l’Escola s’ho van passar d’allò més bé! Es notava que tenien ganes de jugar un partit de veritat! Van córrer i treballar moltíssim i van celebrar força cistelles! En acabar tots i totes estàvem molt contents i ells, els protagonistes, satisfets i molt cansats!

El proper partit serà diumenge 13 de març a les 10:30h a casa i esteu tots convidats a passar-ho bé amb nosaltres!

Crónica per Glòria Antón Entrenadora de l’escola juntament amb Verónica Tadeo

Comparteix la notícia ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.