MIR 48 – CBSP ( Infantil Masculí ) 69

Bon partit de l’infantil masculí a domicili.

Gran treball defensiu des de l’inici del partit que va fer que en el segon període ja hi hagués una diferència de 10 punts ( 6-16 ). La bona defensa dels nostres, davant d’un equip físicament molt més alt, va fer que s’anotés robant pilotes i acabant en contraatacs fàcils. D’aquesta manera, augmentant la confiança dels jugadors, vam aconseguir una distància còmode a la mitja part ( 16-34 ).

Els nostres no es relaxen després del descans, es segueix en bona dinàmica defensiva i seleccionant bons tirs en atac augmentant la diferència al sisè període ( 30-57 ). Veient el partit controlat, el CBSP després d’un gran esforç, es relaxa una mica finalitzant el partit amb un 48-69.

Victòria treballada que puja els ànims pel proper partit, aquest és el camí nois!

Comparteix la notícia ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.