MIR 48 – CBSP ( Infantil Masculí ) 69

Bon partit de l’infantil masculí a domicili.

Gran treball defensiu des de l’inici del partit que va fer que en el segon període ja hi hagués una diferència de 10 punts ( 6-16 ). La bona defensa dels nostres, davant d’un equip físicament molt més alt, va fer que s’anotés robant pilotes i acabant en contraatacs fàcils. D’aquesta manera, augmentant la confiança dels jugadors, vam aconseguir una distància còmode a la mitja part ( 16-34 ).

Els nostres no es relaxen després del descans, es segueix en bona dinàmica defensiva i seleccionant bons tirs en atac augmentant la diferència al sisè període ( 30-57 ). Veient el partit controlat, el CBSP després d’un gran esforç, es relaxa una mica finalitzant el partit amb un 48-69.

Victòria treballada que puja els ànims pel proper partit, aquest és el camí nois!

Comparteix la notícia ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.