El junior masculí guanya a les Franqueses

La darrera setmana el junior masculí va ser capaç de superar a les Franqueses en un dur partit amb moltes anomalies.

El conjunt dirigit per Àngel López va començar el partit amb una bona dinàmica que els va permetre aconseguir una bona renta, tot i la lesió de Edu Sanz durant l’escalfament.

Els locals van augmentar el seu rendiment a mesura que avançava el partit, cosa que els va permetre tornar a ficar-se dins del partit.

L’últim quart va ser molt igualat i cap dels dos equips es va poder anar en el marcador, cosa que va provocar que el partit se’n anés a la prorroga.

A la prorroga el partit va continuar amb la mateixa igualtat de la segona part i les Franqueses es van arribar a posar amb 6 punts d’avantatge en el marcador, renta que els perpetuencs van poder recuperar per anar a la segona prorroga.

En la segona i darrere prorroga del partit la intensitat i l’emoció del joc va arribar a provocar que una part de la grada perdés els nervis, però el bon comportament d’ambdues plantilles va permetre que es quedés en una anècdota. Finalment, gràcies al control del rebot i un atac amb millor preses de decisió van fer que el junior tornés a sumar una altra victòria, deixant un marcador de 82 – 88.

 

Comparteix la notícia ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.