C.B Santa Coloma B 74 – CBSP (Júnior masculí) 57

El júnior masculí cau a casa en un partit en el qual les baixes dels locals van ser significatives i això va a afectar a la dinàmica del partit. Els locals van intentar aguantar el ritme del partit des del principi, però l’objectiu s’anava allunyant a mesura que passaven els minuts, possiblement degut al desgast físic dels jugadors.

Inicialment, el júnior va poder aguantar les embestides d’un Santa Coloma molt intens i ben treballat, però a la segona part els visitants es van distanciar en el marcador fins a aconseguir una còmode renta que van aguantar fins al final.

La setmana que ve el júnior juga a la pista de Les Franqueses, Diumenge a les 16:00, en un partit important de cara a asegurar-se un lloc a la part mitja-alta de la taula.

 

Comparteix la notícia ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.