C.B Santa Coloma B 74 – CBSP (Júnior masculí) 57

El júnior masculí cau a casa en un partit en el qual les baixes dels locals van ser significatives i això va a afectar a la dinàmica del partit. Els locals van intentar aguantar el ritme del partit des del principi, però l’objectiu s’anava allunyant a mesura que passaven els minuts, possiblement degut al desgast físic dels jugadors.

Inicialment, el júnior va poder aguantar les embestides d’un Santa Coloma molt intens i ben treballat, però a la segona part els visitants es van distanciar en el marcador fins a aconseguir una còmode renta que van aguantar fins al final.

La setmana que ve el júnior juga a la pista de Les Franqueses, Diumenge a les 16:00, en un partit important de cara a asegurar-se un lloc a la part mitja-alta de la taula.

 

Comparteix la notícia ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.